Studio session

Få en session i vores musikstudie i Holstebro med en af branchens bedste musikproducere. Her kan du få indspillet, mixet og mastereret din sang, så den er klar til udgivelse.

Mix af sang

Har du selv mulighed for at indspille, men mangler at give din sang det perfekte mix, der gør den klar til radio og musiktjenester, så lad os tage din sang til det næste niveau.

Mastering af sang

Din sang er færdig, men du mangler at give den den masteren, der får trommerne til at sparke ordenligt igennem og alle frekvenser harmonere, så den er klar til musiktjenesterne og radioerne.

Full mix & master

Din sang er indspillet, men du har brug for professionel mix og mastering fra en af vores erfarne musikproducere, der sørger for at din sang er klar til udgivelse.

Hvad kan vi hjælpe med?

Er du klar til at tage din musik til det næste niveau? Vi tilbyder studio session med en af vores professionelle musikproducere, full mix af din sang samt mastering. Kontakt os for et uforpligtende gennemlyt af din sang, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken løsning, der passer bedste til dig.

FULL MIX & MASTER

2000 DKK

Inkl. moms

STUDIO SESSION

3000 DKK

Inkl. moms

MASTERING

500 DKK

Inkl. moms

VORES ARTISTER